NIEUWS

Benjaminhappening VTTL te Leuven

Is tafeltennis ook een sport voor de jongsten onder ons? Da’s een vraag die we regelmatig krijgen. Het antwoord hierop is absoluut ja! 

Zo nam Karlijn deel aan de benjaminhappening in Leuven die georganiseerd werd door de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL). Deze benjamindagen worden op regelmatige basis georganiseerd voor kinderen van het eerste tot het derde leerjaar. Onder begeleiding van vier trainsters amuseerden een 20-tal kinderen uit alle Vlaamse provincies zich meer dan kostelijk. Na de opwarming volgden leuke proefjes waarbij op een speelse manier de basistechnieken werden aangeleerd. En niemand ging met lege handen naar huis want in het t-shirt van King Pong zal Karlijn nog wel even schitteren en de drinkbus van Beertje Ping zal ook wel dienen!

Aansluitend volgende nog een internationaal jeugdtornooi maar om daar aan deel te nemen zal er nog wel even getraind moeten worden :-)!

Publicatiedatum: 27 juni 2022

Overlijden Jos Vervloessem

Met heel veel pijn in het hart moeten we helaas afscheid nemen van Jos Vervloessem. Jos was sinds 1966 lid van onze club en was daarnaast ook jarenlang bestuurslid en vaste tapper van dienst op donderdagavond. De verdienste wat Jos voor onze club heeft betekend is niet te onderschatten!

Omwille van de slepende ziekte zagen we Jos al een tijdje minder op de club maar wat was het fijn om Jos toch nog een paar keer in ons nieuwe clublokaal te hebben mogen ontvangen. 

Wij zullen ons Jos altijd blijven herinneren als een fantastisch mens! Heel veel sterkte aan gans de familie met het verlies van een geweldige man, vader, opa en vriend!

 Publicatiedatum: 17 juni 2022

Aansluiting bij Sporta verbond

Vanaf het nieuwe competitieseizoen dat start in september zal onze club ook vertegenwoordigd zijn in het Sporta-tafeltennisverbond. We starten met één ploeg (beperkte kwantiteit) maar wel onmiddellijk op het hoogste niveau (serieuze kwaliteit dus). Op dinsdagavond zal er, onder aanvoering van Dominique Van den Broeck, tafeltennis van topniveau geserveerd worden in Hallaar.

Het grootste verschil tussen competitie in Sporta of VTTL zit in het aantal matchen. In het Sporta verbond bestaat elke ploeg uit drie spelers waarbij elke speler dus drie enkelwedstrijden speelt en er ook één dubbelwedstrijd wordt betwist – in totaal dus tien wedstrijden per avond. In de VTTL competitie bestaat elke ploeg uit vier spelers waarbij elke speler dus vier enkelwedstrijden betwist – in totaal dus zestien wedstrijden per avond.

De spelers, wedstrijden, tornooien & resultaten kan je opvolgen via de website van het Sporta verbond.

Wij kijken alvast uit naar de (terug)komst van Dominique en z’n ploegmaten en uiteraard blijven we ook met een groot aantal ploegen in de VTTL competitie actief!

 

 Publicatiedatum: 7 juni 2022

Deename aan de sportdag van de Basisschool uit Hallaar

Als echte ‘Halderse’ sportvereniging konden we natuurlijk niet ontbreken op de jaarlijkse sportdag van de Basisschool van Hallaar. We ontvingen meer dan 120 kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar in onze accommodatie.

Na een korte uitleg over onze sport ging iedereen aan de slag met een tafeltennispallet en -balletje. Voor de jongsten hadden we eerst een wedstrijdje ‘ballenjassen’ in petto en de groteren mochten om ter snelst een hoop balletjes van de ene kant van de zaal naar de andere kant brengen met hun pallet. Daarna werd er nog getafeltennist en konden een aantal leerlingen ook tegen de tafeltennisrobot spelen. Een ervaring voor velen waar het bij de ene al iets vlotter ging als bij de andere. Maar rekenen en schrijven konden we ook niet van de eerste keer hé…wel bij tafeltennis is het net hetzelfde!

Bedankt voor jullie komst en we zijn zeker dat er een pak kinderen, juffen, meesters en begeleiders goed zullen slapen vannacht! Hopelijk zien we een aantal van jullie binnenkort nog eens terug op zaterdagnamiddag tijdens onze jeugdtraining.

 Publicatiedatum: 30 mei 2022

Adieuke – een speciaal seizoen in schoonheid uitwuiven!

Al sinds mensenheugenis wuiven onze clubleden, hun partners, onze jeugdspelers en hun ouders het tafeltennisseizoen uit tijdens het ‘Adieuke’. Bij een hapje en een drankje blikte onze secretaris Tim terug op het sportieve seizoen van onze club. De ingebruikname van onze nieuwe accommodatie, de promotie naar 4e provinciale van onze E-ploeg, de kampioenstitel van onze B-ploeg bij de jeugd, de titel van provinciaal kampioen van David – allemaal kwam het aan bod.  Onze penningmeester Peter nam ons 35 jaar mee terug in de tijd. Bij het digitaliseren van het KTTC Hallaar archief (waarover later veel meer) stootte hij op een mooi stukje proza waar jong en oud over kon napraten en lachen…want dat is waar het Adieuke (en onze club) ook voor staat. Jong die samen met oud de zaal klaarzet om daarna bij een frisse pint of cola na te praten over het afgelopen seizoen, vooruit te blikken naar het nieuwe seizoen en ook herinneringen op te halen. Mooi toch, nietwaar!

Wil het Adieuke zeggen dat er niet meer getafeltennist kan worden tot het nieuwe seizoen start? Allesbehalve! Al onze spelers blijven welkom op donderdagavond en zaterdagnamiddag. En als jullie eens een nieuwe hobby willen proberen zijn jullie natuurlijk ook welkom want in tegenstelling tot een pak andere sporten gaan wij een heel jaar door met het beoefenen van onze prachtige sport!

 Publicatiedatum: 22 mei 2022

En waar moeten we juist zijn – daar waar in’t groot KTTC Hallaar op de gevel staat!

Hoe dikwijls hebben we niet moeten uitleggen waar onze club juist gevestigd is. Pal in’t centrum van Hallaar volstond blijkbaar niet als uitleg :-).

Gelukkig vinden ondertussen meer en meer mensen hun weg naar onze nieuwe accommodatie! Dankzij de professionals van Studio Kastaar uit Hallaar staat het vanaf vandaag ook in’t groot op ons lokaal. Vanop het terras van Den Don, als je de kerk buitenstapt of als je Hallaar doorrijdt…van overal zie je waar KTTC Hallaar zit! 

Publicatiedatum: 4 mei 2022

Kaartspelen – ook deze traditie houden we in stand!

Dat onze leden ook in cafésporten zeer bedreven zijn is alweer bewezen. Jarno nam afgelopen week deel aan het BK Kingen (jawel ook dat bestaat en je droeg toch onze clubkleuren Jarno?!) zetten Doreen, Guy, Philip & Jarno de traditie van het kaartspelen verder. Nadat decennialang het goeie voorbeeld werd gegeven door Jef, Jos, Hugo, Cis (en ik vergeet er waarschijnlijk nog tientallen anderen) zijn we dan ook maar wat blij dat er op donderdagavond terug regelmatig een kaartje zal worden gelegd! 

Ben je dus eerder een kaart- dan een tafeltennisliefhebber (of beiden mag ook natuurlijk), spring dan zeker ook eens binnen!

Publicatiedatum: 7 april 2022

Beker van Antwerpen – Sokah, Sokah en….Hallaar!

Op dinsdag 5 april trokken Jarno, Philip & Peter naar Sokah voor de halve finale van de Beker van Antwerpen. Het beloofde een speciale match te worden voor onze spelers want we spelen immers (nog) niet elke week tegen een A-speler en tegen 2 B0’en. Doordat er met voorgift gespeeld werd kregen Jarno & Philip 4 en Peter 5 punten voor. Een leuke start maar ook niet meer dan dat…we moesten zwaar aan de bak wilden we toch iets uit de brand slepen. 

Jarno & Philip speelden verschillende nipte sets. Zo moest Jarno 2 x nipt te duimen leggen met 9-11 tegen de B0 & 12-14 tegen de A-speler. Philip dreef de andere B0 tot het uiterste maar moest uiteindelijk toch ook met 14-16 het onderspit delven. Doordat Peter een puntje meer voorkreeg en tevens in zeer goeie vorm verkeerde won hij in z’n eerste match tegen de B0 direct de eerste set met 11-7 maar moest helaas de tweede set nipt laten met 10-12. Een kantelpunt want ook set 3 & 4 gingen verloren tegen de flitsend topspinnende B0. Tegen de andere B0 ging Peter als een speer van start en won de eerste set met maar liefst 11-1. Set 2 (9-11) ging naar de tegenstander maar set 3 was opnieuw voor Peter (11-7). In de beslissende 5e set ging Peter opnieuw goed van start en na een kleine terugval kon hij de set en dus ook de match binnenhalen met 11-7. In de video hieronder kan je zien hoe kinderlijke vreugde na een winstmatch eruit ziet :-). Een onverhoopt winstmatch tegen toch wel onwaarschijnlijk goeie spelers die daarna ook de andere ploeg van Sokah van tafel speelden waardoor we toch maar mooi kunnen zeggen dat enkel de latere winnaar van de Beker van Antwerpen ons uit de finale kon houden. 

In de kleine finale moesten we het opnieuw tegen een ploeg van Sokah opnemen – deze keer met iets mindere hoge klassementen waardoor wij punten dienden voor te geven. Dit lieten we echter niet aan ons hart komen en we wonnen met 6-2 door 3 zeges van Philip, 2 van Peter & 1 van Jarno waardoor we mee op het ‘podium’ stonden!

Laat ons afsluiten met te zeggen dat de Beker van Antwerpen een heel leuk concept is waar we volgend seizoen zeker opnieuw aan willen deelnemen – misschien zelfs met meerdere ploegen. Hopelijk doen er dan ook een pak andere ploegen mee waardoor het niet opnieuw Sokah tegen de rest is.

Publicatiedatum: 5 april 2022

Hallaar Jaarmarkt – eindelijk!

Tradities zijn er om in ere gehouden te worden! Nadat de laatste 2 edities jammer genoeg niet konden doorgaan was het op zondag 20 maart eindelijk terug zover…Hallaar Jaarmarkt! In de prachtige processie onder een zalig zonnetje zagen we zelfs een aantal (ex-)tafeltennissers meelopen.

Daarna was het babbelen, lachen, consumeren en toch ook nog een beetje tafeltennissen. Want ook die tradities worden in ere gehouden door bepaalde vriendengroepen! Volgens ons werd het wereldrecord net niet verbroken in de discipline  ‘aantal spelers gelijktijdig rond een tafeltennistafel’! Volgend jaar terug mannen?! 

Heerlijk toch om een pak volk te mogen verwelkomen in ons nieuw lokaal dat duidelijk goedgekeurd werd. ‘Jawadde da’s hier chique geworden’ en ‘amai da’s een schoon vloereke’ waren uitspraken die we regelmatig hoorden. Bedankt aan iedereen die langsgekomen is we kijken alvast uit naar zondag 19 maart 2023 voor de volgende editie van Hallaar Jaarmarkt!

Publicatiedatum: 21 maart 2022

Officieel openingsweekend – de video! 

Dat Flore van Oui Oui niet alleen prachtige foto’s kan trekken maar ook wel het één en ander afweet van bewegende beelden bewijst ze met de prachtige video van onze openingsavond! Geniet ervan!!

En ook de link naar de RTV reportage is iets om echt trots op te zijn! Als je toch nog – puur uit nostalgie – een glimp wil opvangen hoe ons lokaal er vroeger uitzag kan je de reportage van maart 2021 op RTV ook nog eens bekijken hieronder…zoek de 10.000 verschillen!

En natuurlijk mocht ook de geschreven pers niet ontbreken met artikels in Gazet Van Antwerpen, Het Laatste Nieuws & Het Nieuwsblad! Veel lees- & kijkplezier!

Publicatiedatum: 17 maart 2022

Officieel openingsweekend – de foto’s! 

Hier kan je een selectie van de foto’s bekijken die door Flore van Oui Oui werden getrokken op vrijdagavond en een aantal sfeerbeelden van de opendeurdag op zaterdag & zondag. 

Meer dan 175 mensen waren te gast op vrijdagavond en meer dan 400 mensen kwamen een kijkje nemen op zaterdag en zondag. Een onwaarschijnlijk succes! Dat smaakt alleszins naar meer. We hopen natuurlijk om veel van de bezoekers van zaterdag en zondag snel nog eens te mogen verwelkomen op een donderdagavond of zaterdagnamiddag!

Maar geniet nu van de foto’s…prachtexemplaren zijn het – maar dat kan natuurlijk niet anders van wat werkelijk een fenomenaal weekend was!

Publicatiedatum: 12 maart 2022

Officiële opening – exhibitiewedstrijd met Jean-Michel & Philippe Saive

Na maanden van hard labeur was het eindelijk zo ver…de officiële opening van onze nieuwe clubaccommodatie. Met 175 clubleden, familie, genodigden & sponsors was het gezellig druk. Het eten en drinken was heel lekker, de speeches waren zeer mooi maar het moment van de avond was natuurlijk de exhibitiewedstrijd van Jean-Michel & Philippe Saive. Wat een sympathieke kerels en wat een show! Een avond om nooit meer te vergeten!

Publicatiedatum: 6 maart 2022

Beker van Antwerpen – overwinning voor Hallaar in kwartfinale tegen alomtegenwoordig Sokah!

Op woensdag 23 februari nam KTTC Hallaar het op tegen één van de vele ploegen van Sokah in de Beker van Antwerpen. Voor Hallaar traden Philip Van den Broeck, Tim Winckelmans & Peter De Heel aan. Peter nam de plaats in van Jarno Heremans die met een blessure kampt. 

Het grote verschil met ‘normale’ bekercompetities is dat het verschil in klassementen van de spelers wordt genivelleerd via het systeem van voorgift. Zo moest Philip (C6) telkens 2 punten voorgeven tegen de tegenstanders die aantraden met 2 x D4 & 1 x D6 klassement. Tim (D2) moest telkens 1 punt voorgeven & Peter (D4) moest enkel tegen de D6 1 punt voorgeven. Op papier was Hallaar favoriet maar op papier zijn er nog nooit veel wedstrijden gewonnen.

En dat bleek want een niet-opgewarmde Philip moest in z’n eerste wedstrijd het onderspit delven. Gelukkig kon hij in een ongelooflijk spannende tweede wedstrijd het laken naar zich toetrekken en won hij ook z’n derde wedstrijd. Tim had de week ervoor al tegen 2 van de 3 tegenstanders gespeeld (en verloren) en moest ook vandaag z’n meerdere erkennen in diezelfde twee spelers. De derde wedstrijd won hij op ervaring. Peter trok z’n uitstekende vorm van het seizoen door en won zowaar z’n drie matchen.

En wat levert deze 6-3 overwinning nu op? Jawel, een wedstrijd in de halve finale tegen opnieuw Sokah. Tegen welk Sokah is nog niet duidelijk en ook de juiste datum moet nog bepaald worden. Maar dat Sokah het meent is duidelijk want één van hun ploegen won met 1 x As9 en 2 x B0 klassement met 6-3 van Poppel. Dat Poppel met een D6, E2 & E4 aantrad (en 3 matchen wist te winnen) maakt duidelijk dat mits de juiste vorm en voorgift alles mogelijk is. Ook in de andere halve finale nemen twee ploegen van Sokah het tegen elkaar op. Het is dus Sokah, Sokah, Sokah….en Hallaar. Mooi toch!

En na de match werden de vochtreserves opnieuw aangevuld met ons drankenaanbod dat recent uitgebreid werd. Leve Cornet, Orval & Duvel. Ook mooi (en lekker) toch!

Publicatiedatum: 26 februari 2022

Eerste wedstrijd in 7e provinciale voor Yannick & Vince

Yannick & Vince spelen nog niet zo lang tafeltennis. Yannick sinds de zomer van 2020 maar door C*!?*a heeft hij nog niet zoveel maanden op de teller staan. Vince kwam pas bij onze club sinds september 2021. Beide spelers komen wekelijks met veel enthousiasme hun tafeltennisskils verbeteren op training. Maar zouden wedstrijden tegen spelers van andere clubs hen ook zo goed bevallen? Daarvoor is er een perfecte reeks in het leven geroepen door de VTTL, namelijk 7e provinciale. In principe wordt er in deze reeks ook tegen niet ervaren spelers van andere clubs gespeeld. 

Op woensdag 2 februari 2022, onder begeleiding van Peter, trokken Vince & Yannick hun clubtenue aan voor hun eerste echte competitiewedstrijd op verplaatsing naar Atlantic Fair Play Antwerpen. Voor elk van hen stonden 2 enkelspelen op het programma en samen mochten ze ook een dubbelmatch spelen. In de auto werden beide jonge wolven nog even op hun gemak gesteld door Peter die hen ook nog snel de basisetiquette uitlegde van tafeltennis (succes wensen voor de match, sorry zeggen bij een bal op de kant, een handje/vuistje geven na de match). Maar vooral plezier maken! En dat deden ze ten volle. Setwinst zat er in de enkelspelen nog niet in omdat de tegenstanders nog een pak sterker waren – zij hadden immers ook al wat ervaring opgedaan in 5e provinciale. Maar dat lieten Yannick & Vince niet aan hun hart komen. Ze speelden voor wat ze waard waren en de bekroning kwam er met knap spel en setwinst (17-15!) in het dubbelspel. Een kansloze nederlaag maar vooral een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. En nu weten de mannen ineens op wat ze de volgende weken kunnen trainen. Chapeau Yannick & Vince, KTTC Hallaar is heel fier dat jullie de sprong naar de competitie gewaagd hebben. 

Willen jullie Yannick & Vince komen aanmoedigen in de eerstvolgende thuismatch zijn jullie welkom op donderdag 17 februari. En dan kunnen jullie ineens ook eens een balletje slaan want op donderdag is ook onze trainingsavond. En wie weet mogen we jullie dan binnen een aantal maanden ook begeleiden in jullie eerste competitiewedstrijd!

Publicatiedatum: 3 februari 2022

Ons nieuw clublokaal in de pers!

Goed nieuws in de krant, het gebeurt jammer genoeg niet elke dag maar nu was het gelukkig wel van dat! We haalden zo maar eventjes drie kranten. Een volledige pagina in de maandageditie van Gazet Van Antwerpen en mooie artikels in Het Laatste Nieuws en in Het Nieuwsblad…mooi mooi…net zoals ons clublokaal! 

Publicatiedatum: 17 januari 2022

Inhuldiging van ons nieuw clublokaal tijdens het openingsweekend op 4, 5 & 6 maart – welkom Jean-Mi & Philippe Saive!

Uiteraard willen we het voltooien van onze bouwwerkzaamheden niet geruisloos voorbij laten gaan. Daarom plannen we in het weekend van 4, 5 & 6 maart 2022 een heus openingsweekend. En wat voor één!!

Op vrijdagavond 4 maart zal de officiële inhuldiging plaatsvinden onder het goedkeurend oog van al onze leden en hun partners, onze kledijsponsors, een aantal genodigden en de pers. We starten om 18u met een hapje en een drankje. Om 19u volgt het officiële gedeelte met speeches van ons bestuur en een aantal hoogwaardigheidsbekleders. Wat dan volgt is zo mogelijk even straf als ons bouwproject! Jean-Michel & Philippe Saive, toch wel iconische figuren in de tafeltennissport en idolen van menig van onze leden, zullen namelijk in ons clublokaal een exhibitiewedstrijd verzorgen! De grootste Belgische tafeltennisser die in dat kleine clubje in Hallaar komt spelen…geweldig toch!! Afsluiten doen we met een meet & greet en met nog meer hapjes en drankjes! En als de maatregelen het toelaten mag er zelfs gedanst worden…want ook dat kan in ons lokaal!

Op zaterdagnamiddag 5 maart van 16u tot 22u en zondagnamiddag 6 maart van 14u tot 18u organiseren we een opendeurweekend! Ex-leden, leden van bevriende clubs, nieuwsgierigen of liefhebbers van onze prachtige sport…wees welkom! We organiseren een aantal ludieke (en ook serieuze) tafeltennisproeven, Clown Stoffel zorgt voor de vrolijke noot voor jong en oud, de bezoekers kunnen elke ruimte van ons lokaal ontdekken en tevens genieten van een hapje en een drankje. Tot slot is er voor iedereen ook een leuk aandenken!

Wil je als niet-clublid graag aanwezig zijn tijdens de exhibitiewedstrijd tussen Jean-Mi & Philippe Saive? Waag dan je kans! We geven immers 5 duotickets weg aan niet-leden die onze club een warm hart toedragen. Mail ons voor 15 februari jouw mooiste, leukste of grappigste herinnering aan KTTC Hallaar of aan tafeltennis in het algemeen door op info@kttc-hallaar.be en vertel ons waarom jij graag op de officiële inhuldigingsavond van ons nieuwe clublokaal aanwezig wil zijn. De 5 winnaars worden eind februari persoonlijk verwittigd! Veel succes!!

Publicatiedatum: 13 januari 2022

Provinciaal kampioenschap – goud en zilver voor David & Steven!

Elk jaar wordt door de Vlaamse Tafeltennisliga (VTTL) in elke provincie het provinciaal kampioenschap georganiseerd. Voor onze provincie is deze organisatie in handen van het PCA (Provinciaal Comité Antwerpen) en gaat dit door in Lille.

Onze club werd helaas maar door een beperkt aantal leden vertegenwoordigd…een werkpuntje, dat beseffen we en we beloven om hieraan te werken. Maar laat ons zeggen dat we voor deze editie voor absolute kwaliteit zijn gegaan ipv voor kwantiteit. Want wat voor een fantastische resultaten behaalden David Ringoot & Steven Van Winkel!

David Ringoot kroonde zich tot provinciaal kampioen in de druk bezette D-reeks. David & Steven bereikten tevens de dubbelfinale van de D-reeks waarin ze nipt de duimen moesten leggen. Goud & zilver is een resultaat om fier op te zijn, proficiat David & Steven!

Hieronder vind je een ruim verslag – veel leesplezier!
Vandaag was de dag waarop het Hallaars duo David Ringoot en Steven Van Winkel hun kansen gingen wagen op dit jaarlijks tafeltennisevenement. Het tweetal begon de dag met hun dubbelreeks, waar ze het uitstekend deden. Hun eerste match walsten ze over hun tegenstanders met een tactische spelkeuze. Ringoot hield de bal secuur op tafel waarna Van Winkel deze steeds in de hoeken afspinde. De tweede match was andere koek, dit tegen een Berlaars duo. Deze hadden het Hallaarse spel al snel door dus om te winnen moest er een andere tactiek toegepast worden. Na een vermoeiende 3-0 overwinning voor Hallaar stonden de jongens plots in de finale.

Een finalematch is altijd bibberen, toch wist Hallaar de eerste set vlot te winnen met 11-4 waardoor hun vertrouwen enorm was gestegen. Jammer genoeg besliste de tegenstanders ook om dezelfde tactiek toe te passen als Hallaar. Zonder veel woorden was te zien dat het Mechelse duo een veel betere aanval had waardoor Hallaar in het schietkraam stond. Een verdiende overwinning voor het Mechelse duo en Hallaar ten strijdend onder gegaan. Een zilveren medaille!

Na deze dubbelochtend was het tijd voor de enkele reeksen. Zowel Ringoot als Van Winkel stonden in de D reeks en hoopten stiekem op een Hallaarse finale. Van Winkel stond oorspronkelijk in een poule van 4, maar 1 iemand had afgezegd met ziektesymptomen, iets wat je wel vaker hoort dezer dagen. Vervolgens nog meer calamiteiten in deze poule, Van Winkel begint aan zijn eerste match maar na een 4-1 stand in de eerste set moest zijn tegenstander forfait geven, dit wegens een blessure. Van Winkel moest dus maar 1 match spelen en won deze vlot! Ringoot stond ook met 4 in de poule. Zijn eerste match was tegen een Berlaars talent met D6 klassement. Al gauw bleek dat D6 een understatement is voor deze speler. De ene aanval na de andere en Ringoot in de problemen. Beide spelers vielen op elk punt aan, diegene die de minste fouten maakte won uiteindelijk. Ringoot won nipt in een belle na een zware strijd. Zijn andere 2 matchen won hij ook waardoor beide jongens naar de volgende ronde mochten!

Van Winkel had geluk met de loting en mocht meteen naar de kwartfinale. Ringoot won zijn achtse finale zeer vlot, het vertrouwen zat goed.In de kwartfinale zag je dat Ringoot de lijn wou doortrekken. Na een 3-0 overwinning stond hij in de halve finale! Van Winkel had het zwaar zijn kwartfinale tegen Boris Voorspoels. Deze miste vrijwel geen enkele opening en aanvalsbal, ongezien zoiets! Ondanks de sterke opslagen en kapballen wilde het maar niet lukken. Van Winkel had hierop geen antwoord en moest het onderspit delven tegen deze zeer sterke tegenstander! Voorspoels verloor zijn halve finale tegen Stijn Dierckx dus de eerste finalist was bekend. Ringoot moest het opnemen tegen Stanny Britting, een gekende persoon in de competitie. Britting was ook deze keer goed in vorm en haalde regelmatig zijn truckendoos boven. Ringoot stond 0-2 achter en zag het vuur stilaan doven. Op een wijze zoals alleen Ringoot dat kan begon hij aan een geweldige comeback, wat we al vaker hebben gezien van hem (remember clubkampioenschap). Na een verdiende 3-2 overwinning voor Ringoot lag de weg naar goud open.

Brrr een finale, de stress zat er toch wat in! Van Winkel pepte Ringoot op en gaf tactische tips. Van Winkel had Dierckx namelijk al eens verslagen in de competitie. Dierckx was een pure aanvalsmachine, het was dus een kwestie om hem voor te zijn en dicht aan tafel te blocken. Ringoot won de eerste set al zwetend en verloor de volgende door te veel aanvallen te missen. Ringoot besloot de volgende set om zeer geduldig te spelen en op Dierckx zijn opslagen zeer rustig te openen met veel topspin. Dit lukte zeer goed en al gauw stond het 2-1 voor Ringoot, komaan die laatste set nog! Na zeer veel geluk voor Ringoot met de nodige kant- en netballen won hij de laatste set, match, kampioenschap. Zo zie je dat geduld alles overwint! Pavio Haltac (de leuze van onze club toen ze werd opgericht in 1964)!

Zilver en goud voor Hallaar, wat een onwaarschijnlijk resultaat! Chapeau David & Steven met jullie prachtprestaties!

Publicatiedatum: 9 januari 2022

Eerste trainingsavond in ons vernieuwd clublokaal!!

Hoe zou de bal botsen, is het echt zoveel groter en hoger als in het vorige lokaal of toch niet? En zouden die pintjes, watertjes en Duvels even goed smaken als vroeger? En ja, zouden onze leden hun weg wel vinden naar het nieuwe lokaal? 

Jawel hoor! Een pak clubleden kwam op donderdag 6 januari 2022 langs om dit allemaal met eigen ogen te aanschouwen. De reacties waren unaniem: het speelt heel goed (weliswaar iets trager dan onze betonnen bunker van vroeger) en er is veel meer plaats – er werd zelfs gedubbeld! En die Duvels die smaken even goed of misschien zelfs nog beter dan vroeger! Wat een gezellige avond en dat er zo nog veel mogen volgen!

Ook op zaterdag mochten we een pak van onze jeugdspelers voor de eerste keer ontvangen! Ook hier alleen maar positieve signalen te horen!

Publicatiedatum: 6 januari 2022

Terugkeer naar ons vernieuwd clublokaal!!

Quasi onafgebroken werkten we sinds maart 2021 aan ons lokaal. De vorderingen konden jullie op de voet volgen op onze bouwpagina. We zijn dan ook ongelooflijk fier dat we kunnen melden dat we vanaf donderdag 6 januari 2022 opnieuw onze intrek kunnen nemen in onze vertrouwde stek aan de Leopoldlei 81A 2220 Hallaar!

We ontvangen onze leden, geînteresseerden & tegenstanders met open armen op donderdagavond of zaterdagnamiddag of op één van onze competitie-avonden.

En nu blijven we hier…minstens voor de komende 50 jaar!

Publicatiedatum: 2 januari 2022

Einde van de heenronde – hoe verging het onze ploegen?

Midden december, en voor sommige van onze ploegen zelfs al iets vroeger, werd de heenronde beëindigd. Hoe verging het onze 6 senior- & 2 jeugdploegen?

Laat ons eerst beginnen met het goeie nieuws. Al onze ingeschreven ploegen konden al hun wedstrijden afwerken. Waar we in de reeks van onze A-, B- & D-ploeg in het begin van de heenronde al een tegenstander definitief zagen afhaken of menig tegenstander slechts 3 spelers vond om onze ploegen te bekampen mogen we terecht trots zijn dat we er bijna altijd in geslaagd zijn om voltallige ploegen op te stellen. Een ongelooflijk knappe prestatie in deze toch nog steeds zeer speciale tijden. Een dikke proficiat aan onze secretaris Tim Winckelmans om dit allemaal geregeld te krijgen!

En dan nu over naar de sportieve prestaties!

Onze A-ploeg (2e provinciale) begon sterk in oktober met overwinningen in Rijkevorsel en dan thuis tegen Zoersel. Helaas gaf Rijkevorsel algemeen forfait waardoor deze overwinning geneutraliseerd werd. Na nipt verlies eind oktober in Turnhout zat in november en december de klad er serieus in. Quasi allemaal kansloze nederlagen maken dat onze A-ploeg op een voorlaatste plaats staat al blijven de naaste concurrenten nog wel in het vizier. We gaan er van uit dat Stijn, Philip, Jasper & Jarno met een fris hoofd en vol goeie moed te terugronde zullen aanvatten! Strijden voor wat jullie waard zijn mannen!

De B-ploeg (3e provinciale) ging verder op hun elan. Buiten een logische nederlaag tegen het ongenaakbare Stari Bog werden mooie resultaten opgetekend met 3 overwinningen (tegen AFP Antwerpen, Brasgata & Antonius) en 1 gelijkspel (Minderhout). Eén keer werd er ietwat verrassend heel nipt verloren in en tegen Turnhout al kon onze B-ploeg toen niet op volle sterkte aantreden. Onze toppers Jonas, Robin, Danny & Joeri nestelen zich dus mooi in de linker kolom van het klassement. 

De start van onze C-ploeg (3e provinciale) in oktober was ijzersterk met overwinningen tegen Nijlen en Sokah. In en tegen een (ver)sterkt Lille hadden onze mannen hun dagje niet en gingen ze kansloos ten onder. Helaas volgden er nog 3 nederlagen op rij (nipt tegen Wommelgem en minder nipt tegen Retie & Turnhout). Gelukkig kon de heenronde beëindigd worden met een deugddoende thuisoverwinning tegen Virtus. De reeks waarin onze C-ploeg speelt is duidelijk aan elkaar gewaagd. Met 15 punten bengelen onze mannen met een negende plaats ietwat onderaan al kan je het ook positief bekijken en zeggen dat ze slechts 1 punt van de vierde plaats verwijderd zijn. Met een goeie focus, een paar nieuwe lappen en voor sommige een wat betere gezondheid moet onze C-ploeg in staat om een mooie terugronde af te werken.

Onze D-ploeg (4e provinciale) moest begin oktober nog de duimen leggen in Blue Rackets maar kon dan aanknopen met overwinningen tegen Borsbeek en Nodo. Nadat thuis kansloos verloren werd tegen Rupel werd er slechts met het kleinste verschil verloren in en tegen de ongenaakbare leider Willebroek. De heenronde werd in schoonheid afgesloten met een duidelijke overwinning tegen Virtus. Er zit dus een goeie evolutie in de prestaties van Peter, Chris, Wouter & Pieter die resulteert in een mooie notering in de linker kolom. 

De E-ploeg (5e provinciale) ging verder op haar elan met duidelijke overwinningen tegen Nijlen, Schoten, Antonius & Retie. In de regelrechte topper tegen Geelse moesten onze kleppers helaas de duimen leggen tegen een zeer sterke en ervaren ploeg. Nadat Poppel snel naar huis gespeeld werd volgde toch de ietwat verrassende doch heel nipte nederlaag in Brasgata. Toch een ongelooflijk knappe heenronde die Herman, Kurt, Jan & Marc afgewerkt hebben! Dit resulteert in een mooie derde plaats. De tweede plaats behoort zeker tot de mogelijkheden al voelt onze E-ploeg ook wel de hete adem in de nek van haar achtervolgers.

In de reeks van onze F-Ploeg (5e provinciale) heb je een paar ploegen die veel te sterk zijn. Van Turnhout, Rijkevorsel en Nijlen werd dan ook zwaar verloren. Tegen de ploegen achteraan (Dessel & Geelse) werden logische overwinningen geboekt. In het burenduel werd er in en tegen Hulshout gewonnen. Twee keer (tegen Sokah & AFP Antwerpen) werd er jammer genoeg met het kleinste verschil verloren. Dit maakt dat onze F-ploeg perfect in balans is met 5 overwinningen en 5 nederlagen en zo de heenronde afsluit op een zesde plaats. Knap werk van onze dames Elien & Dorien en van David en onze youngster Mathias!

En hoe verging het onze 2 jeugdploegen? Onze A-ploeg was duidelijk twee keer te sterk voor Gierle maar moest (ook duidelijk) opnieuw haar meerdere erkennen in Merksplas, Nodo & Zoersel. Dit maakt dat onze A-ploeg in de op één na hoogste provinciale jeugdreeks toch mooi op een vierde plaats eindigde. Zij zullen in de terugronde in een wat evenwichtigere reeks ingedeeld worden waardoor er wekelijks een mooie strijd zal geleverd kunnen worden. Komaan Maarten, Mano & Mathias Vandenplas!

Eindigen doen we met een hoogtepunt. Onze B-ploeg slaagde erin om al haar wedstrijden te winnen en zo alvast de eerste titel van het seizoen in de wacht te slepen. Een zeer mooi resultaten voor onze jeugdige helden Finn, Robbe & Joppe. Ook zij zullen in de terugronde ingedeeld worden in een nieuwe reeks, ditmaal die met de andere kampioensploegen waardoor het ook voor hen een leerrijk 2022 beloofd te worden met iets meer tegenstand!

De heenronde zit er dus op. Uiteraard hopen we dat de A-ploeg zich zal kunnen redden en dat onze C-ploeg nog wat plaatsen in de rangschikking kan stijgen. Maar bovenal hopen we dat iedereen gezond mag blijven en we met de juiste (team)spirit onze wedstrijden kunnen blijven afwerken. Komaan Halder!!

Wil je als toeschouwer ook eens komen kijken wat die competitie nu juist inhoudt en hoe goed (of minder goed we wel zijn), je kan de agenda van de thuismatchen & activiteiten hier bekijken en de resultaten via deze pagina volgen.

Publicatiedatum: 19 december 2021

 

Geen training op donderdagen 23 & 30 december

Omdat we met onze bouwwerkzaamheden echt wel in de laatste rechte lijn zitten zal er héél uitzonderlijk geen training zijn op donderdagen 23 & 30 december. Ook de jeugdtraining op zaterdag 25 december & 1 januari gaat logischerwijs niet door.

Publicatiedatum: 14 december 2021

1e bestuursvergadering in ons vernieuwd lokaal

Op regelmatige basis zitten we als bestuur samen zodat we onze club in goeie banen kunnen leiden . De afgelopen maanden deden we dat online (niet de favoriete manier van de meesten onder ons) of bij één van de bestuursleden thuis.

Hoe fijn was het dat we dit voor de eerste keer opnieuw in ons eigen lokaal konden doen. We geven toe, het was wat behelpen. Maar waar konden we beter die finale beslissingen nemen voor ons bouwproject dan op diezelfde bouw! Er werd vergaderd, overlegd en beslist tot in de late uurtjes!

Publicatiedatum: 9 november 2021

 
Teerfeest

De definitie van het teerfeest volgens ‘Het Vlaams Woordenboek’: 1/ jaarlijks feest van een vereniging  2/ een teerfeest van een vereniging is vooral bedoeld voor de leden die dikwijls gratis (of zo goed als) eten aangeboden krijgen op kosten van de clubkas  3/ een feestmaal houden, eten en drinken (in de Kempen). 
Wij zouden er graag nog een 4e betekenis aan willen toevoegen: een fijn samenzijn met kameraden waarbij straffe verhalen worden bovengehaald. 

En da’s exact wat we op zaterdagavond 6 november 2021 vanaf 18u deden. Onder de deskundige begeleiding van Maurice en z’n team staken 60 spelers en hun familieleden de beentjes onder tafel in Tuinterras De Koi. Na de uitgebreide speech van onze voorzitter, er was immers veel te vertellen, konden we tot laat genieten van lekker eten en drinken. 

Maar nog het meeste genoten hebben we genoten van alle babbels tussen jong & oud! Wij kunnen alvast niet wachten tot het volgende feest, maar daarover heel binnenkort meer!

Publicatiedatum: 6 november 2021

Aangepaste maatregelen (CovidSafeTicket) in ons lokaal

Vanaf 1 november gelden ook binnen onze club nieuwe afspraken omtrent de mondmaskerplicht en het CovidSafeTicket (CST). Je CST zal gescand worden door een verantwoordelijke van onze club van zodra je ons lokaal betreedt.

Voor de rest zullen wij de maatregelen hanteren zoals voorgeschreven door Sport Vlaanderen en VTTL.

Blijf gezond (verstand gebruiken)!!

Publicatiedatum: 1 november 2021

Jeugdbegeleiding

Op zaterdagnamiddag verwelkomen we onze jeugdspelers tussen 14u & 16u30. 

De spelers die nog niet zo lang tafeltennissen krijgen de basistechnieken aangeleerd van Dirk Van Loock. Dirk zet zich al jaar en dag in voor onze club en haar jeugdspelers. Ook de spelers die voor de eerste keer komen proberen krijgen van Dirk een introductie in onze prachtige sport.

Wist je trouwens dat je vrijblijvend een drietal keer mag komen proberen. Al het tafeltennismateriaal is voorzien – we vragen enkel dat je sportieve kledij en schoenen draagt. Bevalt het je na die drie keren kan je je aansluiten bij onze club voor 60€ per seizoen.

De meer ervaren jeugdspelers verbeteren hun techniek en spelinzicht onder impuls van Dries Vercammen. Wekelijks bereidt Dries een aantal oefeningen voor, demonstreert hij deze zodat onze jeugdige helden ze zich daarna eigen kunnen maken. Dat ze hieraan iets hebben bewijzen de resultaten in de jeugdwedstrijden en de doorstroming van een aantal van onze jeugdspelers naar de seniorcompetitie.

En ook op de 6e set wordt in Hallaar getraind door onze jeugdspelers…met ne cola, AA drink of wat chips…want na de inspanning volgt de ontspanning!

Goed bezig allemaal!

Publicatiedatum: 23 oktober 2021

De eerste competitiemaand zit erop

Met 6 senior- & 2 jeugdploegen kwamen we een maand geleden aan de start van de competitie. Hoe verging het onze ploegen na 3 speeldagen?

Onze A-ploeg (2e provinciale) boekte op de 2e speeldag een belangrijke uitzege op Nodo. De 2 andere thuiswedstrijden gingen helaas kansloos verloren. Van een thuisvoordeel is voorlopig dus nog geen sprake maar mits de nodige training en focus (niet zagen maar spelen!) moet dat zeker lukken. Komaan Stijn, Philip, Jasper & Jarno!

De B-ploeg (3e provinciale) opende sterk met een overwinning in Gierle om de week erop heel nipt de duimen te moeten leggen tegen Hove. In en tegen een zeer sterk Willebroek werden knappe wedstrijden gespeeld (en gewonnen) maar toch bleek de thuisploeg te sterk. Blijven knallen Jonas, Robin, Danny & Joeri!

De C-ploeg (3e provinciale) speelde nog maar 1 wedstrijd in haar vaste bezetting en kon pas op de 3e speeldag haar eerste overwinning pakken, thuis tegen Salamander uit Mechelen. Wel mag er vermeld worden dat er ongelooflijk nipt verloren werd op de 2e speeldag bij de buren van Berlaar. De volgende weken zal uitwijzen of David, Tim, Steven & Bert meer mogen ambiëren dan een plaats in de middenmoot.

Ook onze D-ploeg (4e provinciale) kon door omstandigheden nog niet met haar vaste ploeg aantreden. Veel last hadden onze mannen daar niet van want de 2 thuismatchen leverden evenveel zeges op. Helaas bleek Berlaar op de 2e speeldag een heel pak te sterk. Een mindere dag van onze mannen of een superdag van de tegenstander? Een plaats in de linker kolom van de rangschikking zou geen probleem mogen zijn voor Peter, Chris, Wouter & Pieter.

De E-ploeg (5e provinciale) begon met een perfecte start aan de competitie door zowel Gierle als Turnhout overtuigend te verslaan. Op de derde speeldag werden ze thuis toch ietwat verrassend geklopt door het jeugdig talent van Zoersel. Maar absoluut een knappe start voor Herman, Kurt, Jan & Marc! Ook nog even vermelden dat onze jeugdspeler Robbe op de eerste speeldag mee z’n duit in het zakje deed door z’n eerste geklasseerde spelers te verslaan in de seniorcompetitie. Knap werk Robbe en blijven trainen en plezier maken!!

Onze F-Ploeg (5e provinciale) ging ook als een raket van start. Met klinkende overwinningen op verplaatsing tegen Turnhout & Minderhout prijken ze bovenaan de klassering. De volgende weken beloven pittig te worden. Maar met een uit blessure terugkerende Elien, aangevuld met het enthousiasme en talent van David, Dorien en onze jongste speler in competitie Mathias zien we de toekomst rooskleurig tegemoet!

Last but not least onze 2 jeugdploegen! Zoals verwacht heeft onze A-ploeg het zwaar op het hoogste niveau. Nadat onze jonge wolven op de openingsspeeldag nipt de duimen moesten leggen voor Merksplas bleken Nodo & Zoersel daarna nog een maatje te groot. Komaan Maarten, Mano, Lander, Mathias Van Baekel & Mathias Vandenplas!

Voor onze B-ploeg gaat het voorlopig dan weer iets te makkelijk. Drie matchen gespeeld, drie matchen gewonnen en amper 2 individuele verliesmatchen. Toch maar de voetjes op de grond houden Finn, Robbe & Joppe want de volgende weken spelen jullie tegen de medekoplopers in de reeks.

We mogen dus best tevreden zijn met de competitiestart van onze ploegen. Volgende week ligt de competitie even stil maar de weken erop gaan we er terug volop tegenaan. Wil je als toeschouwer ook eens komen kijken wat die competitie nu juist inhoudt en hoe goed (of minder goed we wel zijn), je kan de agenda van de thuismatchen & activiteiten hier bekijken en de resultaten via deze pagina volgen.

Publicatiedatum: 3 oktober 2021

Bouwborrelboxactie

Onze bouwborrelboxactie was een gigantisch succes. Meer dan 400 boxen werden door onze leden verkocht aan familie, vrienden, kennissen en sympathisanten. Deze werden in een razend tempo samengesteld (een beetje hetzelfde tempo zoals de meeste van onze leden tafeltennissen…aheum ;-). Ondertussen werden er ook al een groot aantal boxen aan huis geleverd. Spreek gerust het clublid aan bij wie je deze gekocht hebt mocht je deze nog niet hebben ontvangen! Een ongelooflijk dikke mercie aan alle mensen die een bouwborrelbox kochten en laat de inhoud ervan smaken!

Meer uitleg en beelden kan je vinden op onze speciale bouwborrelboxpagina!

Publicatiedatum: 18 september 2021

Start senior- & jeugdcompetitie

In september start het seizoen voor onze 6 senior- en 2 jeugdploegen. 

Onze A ploeg zal het in 2de provinciale niet makkelijk hebben, maar we mogen rekenen op 4 spelers die zich 200% zullen geven om het behoud te verzekeren.

De B ploeg komt uit in 3de provinciale. Ze bestaat uit een mix van ervaring aangevuld met jong talent. Een plaatsje in de bovenste helft van de rangschikking zou geen probleem mogen vormen.

Ook onze C ploeg komt uit in 3de provinciale en bestaat uit 4 spelers die het klappen van de zweep al een tijdje kennen, en dit ondanks hun relatief lage gemiddelde leeftijd. In eerste instantie is de opdracht het behoud, maar wie weet zorgen deze kerels wel voor een verrassing!

Onze D ploeg deed het vorig seizoen tot de competitie werd stilgelegd uitstekend! Ze stonden toen op een 2de plaats. Zullen deze sterren ons alweer verbazen?

In onze E ploeg staat de ervaring als een paal boven water. Deze 4 sterke spelers mikken ongetwijfeld naar een plaats in de bovenste helft van het klassement.

De F ploeg is dan weer een mix van dames en heren en van jong en iets minder jong talent. Ook zij zullen geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Een ploeg dus met een jeugdig karakter, klaar om potten te breken!

Ook onze jeugdspelers starten aan het nieuwe seizoen.

Onze A ploeg: Mano, Mathias en Maarten draaien al enkele seizoenen mee en kunnen hun mannetje ondertussen wel staan. Ze mikken op een plaatsje in de middenmoot en wie weet waar strandt het schip!

In onze B ploeg spelen Robbe, Joppe en Finn. Zouden deze jongens kunnen promoveren naar een hogere reeks na nieuwjaar…?

Succes mannen, maak er een leuk en sportief jaar van!

Wil je als toeschouwer ook eens komen kijken wat die competitie nu juist inhoudt en hoe goed (of minder goed we wel zijn), je kan de agenda van de thuismatchen & activiteiten hier bekijken en de resultaten via deze pagina volgen.

Publicatiedatum: 13 september 2021
Clubkampioenschap

Zoals elk jaar vond afgelopen week ons clubkampioenschap plaats. Zo maar eventjes 24 spelers, waaronder 5 jeugdspelers, traden aan en gaven het beste van zichzelf.

Uit de 4 poules die op maandag en dinsdag werden gespeeld gingen Robin, Steven, Kurt & Joost als winnaars en David, Jonas, Peter & Tim als tweedes door naar de eindronde die op donderdag werd gespeeld.

In werkelijk zinderende wedstrijden (5 van de 7 wedstrijden werden met slechts 1 set verschil gewonnen) gaven deze spelers het beste van zichzelf. In de kwartfinales haalde David het van Robin, Steven versloeg Jonas, Kurt klopte Peter & Joost was de sterkste in z’n duel met Tim.

In de halve finale tussen Joost en Kurt ging het op en af maar was het uiteindelijk toch Joost die het nipt haalde van Kurt met 3-2.

David stond in zijn halve finale met 2-0 in sets in het krijt tegen Steven. Hij werkte 2 matchpunten weg om uiteindelijk toch nog het laken naar zich toe te trekken en de match winnend af te sluiten met 3-2.

David herhaalde dit kunststukje in de finale tegen Joost. Bij een 3-3 stand in sets en 10-6 achterstand knokte David zich nog terug in de wedstrijd om zich uiteindelijk met 14-12 tot clubkampioen te kronen! Wat een prestatie en veerkracht. Dikke proficiat David met je eerste titel als clubkampioen en ook aan Joost bedankt voor je knappe prestatie en sportiviteit! Zo sluit David zich aan bij de reeks van clubkampioenen waarvan je via deze link de winnaars sinds 1965 kan terugvinden.

Dank aan alle leden voor hun deelname! Hopelijk is iedereen klaar voor het nieuwe seizoen!

Publicatiedatum: 9 september 2021
Online agenda activiteiten

Sinds vandaag staat de agenda met alle tafeltennisactiviteiten live. Deze kan je hier terugvinden. 

Zo kan je in één oogopslag zien welke ploegen er thuis spelen, wie de tegenstander, op welke dagen je kan komen te trainen. Ook activiteiten zoals het clubkampioenschap, carwash, … zal je hierin kunnen terugvinden.

Publicatiedatum: 4 september 2021
Trainingen

Met het oog op de competitie die in september opnieuw start vinden meer en meer leden hun weg terug naar ons tijdelijk onderkomen in de turnzaal van het GO! Atheneum van Heist. 

Op donderdagavond vanaf 19u en op zaterdagnamiddag vanaf 14u worden de 5 tafels goed benut. Op zaterdagnamiddag wordt speciaal voor onze jeugdspelers de nodige training voorzien door Dries & Dirk.

Wil je eens komen proeven van onze geweldige sport dan ben je steeds welkom op één van bovenstaande tijdstippen. Jong, oud, man, vrouw…iedereen is welkom bij onze club! Tafeltennismateriaal kan je gebruiken van de club – enkel sportieve kledij en sportschoeisel dien je zelf te voorzien!

En ondertussen dient dat vochtpeil natuurlijk terug op het juiste niveau gebracht te worden en kan er nagepraat worden in ons café!

Publicatiedatum: 29 juli 2021
Bouwborrelbox

Omdat onze traditionele carwash dit jaar niet kan doorgaan wegens plaatsgebrek aan ons lokaal gooien we het over een andere boeg. Omdat we van al dat bouwen honger en dorst hebben gekregen lanceren we onze fantastisch lekkere ‘Bouwborrelbox‘.

Bestel de ‘Bouwborrelbox’ online via het invulformulier dat je kan terugvinden op deze pagina. Alle informatie omtrent inhoud, prijs & levering kan je tevens op deze pagina terugvinden.

Publicatiedatum: 11juli 2021
Tijdelijke onderkomen in nieuw lokaal in GO! Atheneum Heist

Eindelijk mogen we onze geliefde sportieve activiteiten hervatten! Omdat ons lokaal uiteraard niet beschikbaar is tijdens de bouwwerkzaamheden hebben we een tijdelijk onderkomen gevonden in de turnzaal van het GO! Atheneum Heist. Omdat het de eerste weken toch nog wat zoeken zal zijn vragen we aan mensen die graag eens willen komen proberen om ons een seintje te geven via info@kttc-hallaar.be of via een telefoontje aan één van onze bestuursleden om een afspraak te maken.

Uiteraard zullen we rekening te houden met de nog geldende Covid-19 maatregelen. Meer info over de veilige heropstart kan je hier vinden.

Publicatiedatum: 9 juni 2021
New York – Hallaar…een klein verschil maar hetzelfde gevoel!

Voor onze club voelt het zetten van het nieuwe lokaal net zo spectaculair aan als voor de bouwvakkers die begin vorige eeuw de wolkenkrabbers bouwden in New York. Daarom mocht een opvolger van de iconische foto niet ontbreken…iets dichter bij huis en ook iets minder hoog (al was het voor sommigen onder ons meer dan hoog genoeg) maar daarom niet minder speciaal!

Volg het verdere verloop van onze bouwwerken op de voet via onze bouwpagina want het gaat vooruit!

Publicatiedatum: 23 mei 2021
Wat gebeurt er in Hallaar?!

Hoe dikwijls hebben we niet de vraag gekregen waar ons lokaal gelegen was. We beloven plechtig dat ons nieuw lokaal zal opvallen en van ver(der) zichtbaar zal zijn.

Naar aanleiding van de recente afbraakwerken vroeg menig voorbijganger zich af wat er juist in de plaats zou komen. Daarom voorzagen we een aantal doeken zodat vanaf nu elke passant, elke gebruiker van de parking of elke bezoeker van de lokale middenstand weet dat KTTC Hallaar bouwt!

De vorderingen van onze bouwwerken kan je op de voet volgen op onze bouwpagina. Financiële giften zijn uiteraard ook nog steeds welkom!

Publicatiedatum: 26 april 2021
Bouwaanvraag goedgekeurd!

GROOT NIEUWS! Na jaren dromen, overleggen, plannen & berekeningen maken is het eindelijk zo ver. Onze bouwaanvraag werd ingediend en goedgekeurd! Op onze huidige locatie zullen we een gloednieuwe speelzaal zetten en ook het cafetaria en de sanitaire ruimtes zullen sterk uitgebreid en volledig vernieuwd worden. Zo kunnen we niet alleen onze sportieve activiteiten uitbreiden maar zal onze accommodatie ook kunnen gebruikt worden door andere verenigingen en particulieren.

Neem alvast een kijkje in onze prachtige bouwbrochure. Ook de mogelijkheden om ons financieel te ondersteunen vinden jullie in deze brochure terug (schenking of Winwinlening). Alle steun is welkom!

Voor meer uitleg en foto’s verwijzen we jullie graag door naar onze gloednieuwe bouwpagina. Op deze pagina kan je de vorderingen van ons bouwproject op de voet volgen.

Uiteraard blijven ook onze sportieve activiteiten voortgaan, weliswaar tijdelijk op een alternatieve locatie. Hierover binnenkort meer nieuws.

Publicatiedatum: 14 maart 2021
Leve KTTC Hallaar – leve Piston!
Zou er een cartoon bestaan die ons als club beter typeert dan het prachtig exemplaar dat we van Piston mochten ontvangen? Volle focus op het balletje als we achter de tafel staan maar toch ook al met onze gedachten bij een niet onbelangrijke activiteit na de match!! Dat we maar snel onze geliefde sport terug mogen beoefenen!

 

En bedankt Piston (www.piston.be) voor je creativiteit!! We trakteren je er eentje als we onze activiteiten opnieuw mogen hervatten.

Publicatiedatum: 14 januari 2021
29 oktober 2020

Vanaf 29 oktober worden alle binnen- en groepssporten verboden na Ministrieel Besluit. Enkel voor professionele sporters en sportstages en -kampen georganiseerd door de lokale overheid voor kinderen tot en met 12 jaar (geboortejaar 2008) wordt een uitzondering gemaakt.

Ons lokaal is bijgevolg voor onbepaalde tijd gesloten.

Hopelijk verslaan we dit virus snel zodat we terug op een veilige manier kunnen sporten.

 
David
22 september 2020

David Ringoot verlaat helaas ons bestuur vanwege tijdgebrek. Dank, David, voor de jarenlange inzet en hopelijk kom je het bestuur in de toekomst terug versterken.

 

5 september 2020
De carwash van 5 september was een groot succes!

De mondmaskers voerden de boventoon en de hamburgers waren uitverkocht.

jasper2020
3 september 2020

Jasper Verhaegen werd voor de eerste keer clubkampioen! In een spannende finale haalt hij het tegen Philip Van den Broeck met 4-3.

Een overzicht van onze clubkampioenen sinds 1965 vind je hier.

trekking1
6 augustus 2020

Eindelijk kon de trekking van onze 1e tombola plaatsvinden. Het was even zoeken naar een onschuldige hand maar deze vonden we bij Sep en hij deed dat voorbeeldig! De winnende nummers kan je vinden onder onze tombolapagina. Prijzen kunnen afgehaald worden via onze leden.

29 juli 2020

De carwash van 22 augustus kan niet doorgaan vanwege de veiligheidsmaatregelen. Die van 5 september blijft voorlopig op de agenda staan.

11 juli 2020

Heropstart groepstrainingen voor de jeugd op zaterdag met strenge veiligheidsmaatregelen.

11 juni 2020

Na een lange thuisperiode worden de trainingen terug opgestart met strenge veiligheidsmaatregelen (Richtlijnen VTTL & Affiche VTTL)

Robin2016
8 april 2020

Robin Vercauteren heeft zich kandidaat gesteld om het bestuur van de club te komen versterken.
Welkom Robin!

12 maart 2020

De competitie en trainingen worden op een zucht van het seizoenseinde stopgezet vanwege het coronavirus. Allerhande activiteiten zoals jaarmarkt en adieuke kunnen niet doorgaan. (zie nieuwe activiteitenlijst)

1
27 december 2019

Het jaar sluiten we traditioneel af met het kerstdubbeltornooi. Hier haalden Danny De Roover & Geert Vervloessem het in de finale van Hans Wijns & Tim Winckelmans.

jeugd 1
27 december 2019

Dries Vandeberg werd ook in 2019 clubkampioen bij onze jeugd. Je ziet Dries letterlijk en figuurlijk elk seizoen groeien! Ook onze andere jeugdspelers gaven het beste van zichzelf.

20 juli 2019

Vanaf nu zijn we ook te vinden op Facebook! Like, deel en volg onze pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van KTTC Hallaar!

1 juni 2019

KTTC Hallaar is sinds kort een troopervereniging! Wat dat wil zeggen? Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Trooper is een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je KTTC Hallaar gratis steunt met je online aankopen, zonder één euro meer te betalen. Alle grote webwinkels ondersteunen het Trooper-project! Bol.com, Coolblue, Booking.com, Plopsaland, Brantano, A.S. Adventure, Torfs,About You, Mediamarkt, Dreamland, Collishop, Decathlon en nog zoveel andere online shops willen verenigingen met dit concept een duwtje in de rug geven.
Bekijk hier onze Trooper-flyer met alle info!
Rechtstreekse link naar onze eigen Trooperpagina.

 
26 mei 2019

Jos Godts en Jef Goyvaerts nemen afscheid als bestuurslid. We danken hen voor de vele jaren keiharde inzet voor de club!

 
1 mei 2019

Het 1 mei-tornooi was een succes! Er kwamen heel wat spelers uit andere clubs langs om er een fijne
sportieve dag van te maken.

 25 april 2019

Dominique Van den Broeck heeft zich kandidaat gesteld om het bestuur van de club te komen versterken.
Welkom Dominique!

 28 januari 2019

KTTC Hallaar wordt een vzw! Om de groei naar de toekomst te kunnen verzekeren, schakelen we over naar een nieuwe bestuursvorm. De Raad van Bestuur bestaat uit Geert Van den Broeck (voorzitter), Tim Winckelmans (secretaris) en Peter De Heel (penningmeester). Het bestuur van de club wordt verder aangevuld met volgende werkende leden: Dirk Van Loock (jeugdcoördinator), Cis Dooms, David Ringoot en Joeri Van den Brande.