NIEUWS

1
27 december 2019

Het jaar sluiten we traditioneel af met het kerstdubbeltornooi. Hier haalden Danny De Roover & Geert Vervloessem het in de finale van Hans Wijns & Tim Winckelmans.

jeugd 1
27 december 2019

Dries Vandeberg werd ook in 2019 clubkampioen bij onze jeugd. Je ziet Dries letterlijk en figuurlijk elk seizoen groeien! Ook onze andere jeugdspelers gaven het beste van zichzelf.

Dominique2019_CK
5 september 2019

Dominique Van den Broeck werd voor de tiende keer clubkampioen 2019. Deze keer na een ontzettend spannende finale tegen Robin Vercauteren waarin Dominique het nipt haalde met 4-3.

Een overzicht van onze clubkampioenen sinds 1965 vind je hier.

31 augustus 2019

Onze carwash was opnieuw een groot succes! Bedankt aan alle helpers en alle bezoekers!

20 juli 2019

Vanaf nu zijn we ook te vinden op Facebook! Like, deel en volg onze pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van KTTC Hallaar!

1 juni 2019

KTTC Hallaar is sinds kort een troopervereniging! Wat dat wil zeggen? Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen! Trooper is een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je KTTC Hallaar gratis steunt met je online aankopen, zonder één euro meer te betalen. Alle grote webwinkels ondersteunen het Trooper-project! Bol.com, Coolblue, Booking.com, Plopsaland, Brantano, A.S. Adventure, Torfs,About You, Mediamarkt, Dreamland, Collishop, Decathlon en nog zoveel andere online shops willen verenigingen met dit concept een duwtje in de rug geven.
Bekijk hier onze Trooper-flyer met alle info!
Rechtstreekse link naar onze eigen Trooperpagina.

 
 
26 mei 2019

Jos Godts en Jef Goyvaerts nemen afscheid als bestuurslid. We danken hen voor de vele jaren keiharde inzet voor de club!

 
1 mei 2019

Het 1 mei-tornooi was een succes! Er kwamen heel wat spelers uit andere clubs langs om er een fijne
sportieve dag van te maken.

 
 
25 april 2019

Dominique Van den Broeck heeft zich kandidaat gesteld om het bestuur van de club te komen versterken.
Welkom Dominique!

 28 januari 2019

KTTC Hallaar wordt een vzw! Om de groei naar de toekomst te kunnen verzekeren, schakelen we over naar een nieuwe bestuursvorm. De Raad van Bestuur bestaat uit Geert Van den Broeck (voorzitter), Tim Winckelmans (secretaris) en Peter De Heel (penningmeester). Het bestuur van de club wordt verder aangevuld met volgende werkende leden: Dirk Van Loock (jeugdtrainer), Cis Dooms, David Ringoot en Joeri Van den Brande.