LID WORDEN VAN ONZE CLUB

KTTC Hallaar is een club waar sport, ontspanning en vriendschap hoog in het vaandel wordt gedragen. KTTC Hallaar heeft zowel aandacht voor de jeugd, volwassenen als de G-sporters en dit zowel competitief als recreatief.

Of tafeltennis jouw favoriete sport kan worden weet je natuurlijk pas nadat je het een aantal keer hebt geprobeerd. Kom daarom 3 keer proberen op één van onze speelmomenten. Al het tafeltennismateriaal wordt voorzien door onze club, van tafels, balletjes tot paletjes! Het enige wat we vragen is dat je sportieve kledij en sportschoenen met propere zolen meebrengt. Laat ons even weten wanneer je wenst te komen en dan leggen we je met plezier de kneepjes van het tafeltennisvak uit! 

Bevalt het je na die 3 keer nog steeds, vragen we om lidgeld te betalen volgens één van onze formules. Vanaf dan maak je deel uit van onze fantastische club en mag je ook deelnemen aan de extra(sportieve) activiteiten zoals feestjes, clubtornooien, …!

Bij ons is er geen sprake van zomer- of winterstop. Tafeltennis kan je een heel jaar door spelen! Met tafeltennis beginnen kan je dus ook een heel jaar door. Ons seizoen loopt van juli tot en met juni maar sluit je in de loop van het jaar aan wordt het lidgeld verrekend in functie van het aantal resterende maanden.

FORMULES LIDMAATSCHAP

60 EURO

Voor jeugdspelers, recreanten, reservespelers en steunende leden bedraagt het jaarlijks lidmaatschap 60 euro. Voor dit bedrag mag je een heel jaar komen tafeltennissen en ontvang je een t-shirt van de club. Tafeltennismateriaal (paletjes, balletjes & tafels) wordt voorzien door de club. Het enige wat we vragen is dat je sportieve kledij en sportschoenen met propere zolen meebrengt.

90 EURO

Voor vaste competitiespelers bedraagt
het jaarlijkse lidmaatschap 90 euro. Voor dit bedrag mag je een heel jaar komen tafeltennissen en deelnemen aan de gewenste competities en ontvang je een volledig kledijpakket (t-shirt, broekje & training) van de club.

WIL JIJ GRAAG AANSLUITEN?

Neem contact met ons! Wij zorgen voor de aansluiting bij het Belgische tafeltennisverbond.

TUSSENKOMST MUTUALITEITEN

Als je aangesloten bent bij een ziekenfonds kan je daar elk jaar een gedeelte van je lidgeld recupereren. Je krijgt hiervoor een attest van de club dat je kan binnenbrengen bij je ziekenfonds.