LID WORDEN VAN ONZE CLUB

KTTC Hallaar is een club waar sport, ontspanning en vriendschap hoog in het vaandel wordt gedragen. Onze club heeft aandacht voor jeugd, volwassenen als G-sporters en dit zowel competitief als recreatief.

Of tafeltennis jouw favoriete sport kan worden weet je natuurlijk pas nadat je het een aantal keer hebt geprobeerd. Kom daarom 3 keer proberen op één van onze speelmomenten. Al het tafeltennismateriaal wordt voorzien door onze club, van tafels, balletjes tot paletjes! Het enige wat we vragen is dat je sportieve kledij en sportschoenen met propere zolen meebrengt. Laat ons even weten wanneer je wenst te komen en dan leggen we je met plezier de kneepjes van het tafeltennisvak uit! 

Bevalt het je na die 3 keer nog steeds, vragen we om lidgeld te betalen volgens één van onderstaande formules. Vanaf dan maak je deel uit van onze fantastische club en mag je naast het wekelijks tafeltennissen ook deelnemen aan de extra(sportieve) activiteiten zoals feestjes, clubtornooien, …! 

Omdat we een hechte tafeltennisfamilie zijn, vragen we om actief deel te nemen aan onze clubwerking. Dit kan gaan van het helpen bij onze jaarlijkse carwash, het voor je rekening nemen van één of meerdere toogdiensten tot het optreden als sparringpartner tijdens de jeugdtrainingen of het helpen bij diverse andere evenementen die door onze club georganiseerd worden. Omdat we ook een heel gezellige toog hebben met een ruim drankenaanbod aan democratische prijzen is het nuttigen van eigen dranken niet toegestaan. Alleen zo kunnen we onze club leuk, gezellig en gezond houden en dat nog eens aan een zeer democratisch bedrag qua lidgeld!

Bij ons is er geen sprake van een zomer- of winterstop. Tafeltennis kan je dus heel jaar door spelen in perfecte omstandigheden! Met tafeltennis beginnen kan dus ook doorheen het jaar. Ons seizoen loopt van juli tot en met juni. Sluit je in de loop van het jaar aan wordt het lidgeld verrekend in functie van het aantal resterende maanden.

Donderdagavond vanaf 19u kunnen jeugd- & volwassen spelers vrij tafeltennissen. Op zaterdagnamiddag tussen 14u & 15u30 begeleiden gediplomeerde trainers onze gevorderde jeugdspelers en tussen 15u & 16u30 krijgen de beginnende jeugdspelers de basistechnieken van het tafeltennis aangeleerd. Daarnaast organiseren we op geregelde tijdstippen ook begeleide trainingen voor onze volwassen spelers. Al onze spelers kunnen doorheen de week ook nog tafeltennissen op momenten dat ons lokaal niet in gebruik is voor andere activiteiten.

FORMULES LIDMAATSCHAP
KTTCHallaar-Openingsavond04-03-22-HighRes-110

60 EURO

Voor steunende leden bedraagt het jaarlijks lidmaatschap 60 euro. Voor dit bedrag word je mee opgenomen in onze tafeltennisfamilie en ontvang je alle informatie van onze club, word je uitgenodigd op onze feestjes en geniet je van de andere niet-sportieve voordelen.

Clubkampioenschap jeugd 11

110 EURO

Voor jeugdspelers, recreanten en reservespelers in competitie en competitiespelers in het Sporta verbond bedraagt het jaarlijks lidgeld 110 euro. Voor dit bedrag mag je een heel jaar komen tafeltennissen en ontvang je een t-shirt van de club. Tafeltennismateriaal (paletjes, balletjes & tafels) wordt voorzien door de club. Het enige wat we vragen is dat je sportieve kledij en sportschoenen met propere zolen meebrengt.

140 EURO

Voor vaste competitiespelers in VTTL bedraagt
het jaarlijkse lidmaatschap 140 euro. Voor dit bedrag mag je een heel jaar komen tafeltennissen en deelnemen aan de gewenste competities en ontvang je een volledig kledijpakket (t-shirt, broekje & training) van de club. 

Aangezien we een echte familieclub zijn is er een korting voorzien wanneer meerdere leden van hetzelfde gezin aangesloten zijn bij onze club.
WIL JIJ GRAAG AANSLUITEN?

Neem contact met ons! Wij zorgen voor de aansluiting bij de Vlaamse Tafeltennisliga en/of in het Sporta tafeltennisverbond.

TUSSENKOMST MUTUALITEITEN

Als je aangesloten bent bij een ziekenfonds kan je daar elk jaar een gedeelte van je lidgeld recupereren. Je krijgt hiervoor een attest van de club dat je kan binnenbrengen bij je ziekenfonds.