COMPETITIE

SENIORCOMPETITIE VTTL

In de Vlaamse Tafeltennisliga wordt competitie gespeeld van september tot april en dit op maandag-, dinsdag- en vrijdagavond (voor onze ploegen van 2e tot 5e provinciale). Een competitiewedstrijd wordt gespeeld tussen 2 ploegen van 4 spelers waarin iedereen het tegen elkaar opneemt. De individuele overwinningen worden opgeteld zodat je als ploeg wint, verliest of gelijkspeelt. We hebben momenteel 7 competitieploegen actief bij de senioren in de provinciale reeksen. De reeksen bevatten tussen de 11 en de 13 ploegen waarbij er tijdens het seizoen tegen elke tegenstander zowel thuis als uit wordt gespeeld. Daarnaast nemen leden ook regelmatig deel aan tornooien over gans Vlaanderen.

Kalender seniorcompetitie 2023-2024 (PDF 03-08-23)

SENIORCOMPETITIE SPORTA

Sinds het seizoen 2022-2023 zijn we ook actief in het Sporta verbond. Onze A ploeg speelt op het hoogste niveau en onze B ploeg op het 8e niveau. Competitiewedstrijden worden betwist tussen 2 ploegen met 3 spelers (9 enkelwedstrijden) en er wordt ook 1 dubbelpartij gespeeld. Ook hier worden heen- en terugwedstrijden betwist en gaan we zelfs de provinciegrenzen over. De thuiswedstrijden van onze Sporta ploegen worden betwist op dinsdagavond!

 
JEUGDCOMPETITIE VTTL

Op zaterdagvoormiddag spelen er 3 jeugdploegen 2-wekelijks hun thuiswedstrijd in Hallaar. Een competitiewedstrijd bij de jeugd wordt gespeeld tussen 2 ploegen van 3 spelers. Er worden 9 enkelpartijen en 1 dubbelpartij gespeeld. 

Daarnaast hebben we ook 2 ploegen die aantreden in de -12 jarige competitie. Deze competitie is voorbehouden voor beginnende spelers die maximaal 12 jaar oud zijn. Hier bestaat een ploeg uit 2 spelers en worden er 4 enkelwedstrijden en 1 dubbelpartij gespeeld. Ook deze wedstrijden vinden plaats op zaterdagvoormiddag en meestal worden er op 1 voormiddag 2 ontmoetingen afgewerkt.

Ook de jeugdcompetitie is met heen- en terugwedstrijden over heel de provincie. Onze jeugdspelers nemen daarnaast nog regelmatig deel aan tornooien en trainingsstages.

REEKSEN SPORTA
REEKSEN VTTL
RESULTATEN & STERKTELIJSTEN

De individuele resultaten van onze clubspelers kan je volgen op de VTTL website:

De sterktelijsten vind je hier: